Fornyelse av småmøbler

Se Vakre Hjem butikken E.Remmen og Smakfullt sin møbelforvandling.


Juhuuu:-)

yul

I Vakre Hjem trylles fram vakre ting!

Hvorfor kjøpe nytt, når du enkelt med maling og tapet bruke det gamle og lage ditt eget nye særeksemplar? Moro er det også 🙂
E.Remmen As og Smakfullt har tryllet noen gamle møbler fram til livsmot igjen. Vakre Hjem butikken ligger i Åndalsnes. De har alt hva en fargehandel har, pluss en stor interiøravdelng.

huø

E.Remmen og Smakfullt, her ved Linn, Lisbeth og Guri

Deres nye tilskudd i maleravdelingen Tone-Brit kommer her med tips og ideer til hvordan du kan fornye din gamle krakk eller kommode.

n

To gamle krakker fra 1929. De ble vasket godt ned med avfettende middel, de brukte Nitor malervask, og pusset godt. Deretter grunnet med heftgrunn og videre malt med Lady supreme matt i farge pilasterblå og Lady interiør finish 40 farge sand

iø

Til å dekorere krakkene brukte de tapet- Falsterbo fra Borge. Motivene ble limt på med spraylim og overlakket med 3 strøk matt lakk (trestjerners gulvmatt)

hø

Fantastisk:-)

hgø

Så herlig! Legg merke til fargebruken, og hvordan disse to spiller på lag. Heldig det hjemmet disse havner i:-) Bruk eksempelet, å puss opp krakken din du også! Ikea har rimelige trehvite slike-gi bort en personlig julegave i år?

gul

Her er en lutet kommode som mange har stående fra 90-tallet fornyet. Vasket og grunnet før malt med supreme finish matt 05, farge vika. Tapetrester er brukt på skuffene som dekor. Denne fra Storeys har desverre utgått, men her er det bare fantasien som setter grenser.

hø

Ihiiihiii se her da. Det er potensiale i det meste folkens. 😀 Kommode i rotting, skinn og bombaytre

bh

Og slik ble de. Fantastisk! Som tapetgrunnlag oppå rottingen har de først lagt en veggfornyer. Treverket er vasket og grunnet med sperregrunn, før de er malt med supreme finish. På mørkt treverk, som sterkt gulnet furu og slikt bombaytre så bruk sperregrunn. Den vil hindre gjennomblødning av farge gjennom malingsfilmen.

E.Remmen As og Smakfullt har en fin hjemmeside og facebookside

Snart tilbake, og da med et fargerikt hjem 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
4 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Marit Enge
Marit Enge
3. oktober 2013 19:06

Her var det masse fint. Kreative jenter med fantasi. :0)

E.Remmem AS og Smakfullt
E.Remmem AS og Smakfullt
5. oktober 2013 10:39

Hei!
Vi føler for å nevne at det er vårt nyeste tilskudd på butikken, Tone-Brit, som står for denne tryllingen. Hun begynte i vår maleravdeling i august og er til stor inspirasjon med sin kreativitet. 🙂

college of sciencess
college of sciencess
14. juni 2018 04:54

800983 82536Cheap Gucci Handbags Is typically blogengine much greater than wp for reasons unknown? Should be which is turning out to be popluar today. 609442


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x