Max Wear-ny klikk laminat

Oppdag denne laminaten med ny teknlogi i oppygning. Gulvet oppleves som et lunt tregulv.


Hei hei hei hei 😀

fuo

Hei ho, du skjønner på han her at dette gulvet tåler en støyt!

Heisan deisan, helga over..svoooosj! Men en ekstra time da folkens. Hva brukte du den til? En ekstra time søvn, ekstra lang frokost..? Joggetur, pc, tv..Jeg stod opp før alle andre og malte et 50-tallsbord, som dere skal få se senere. Perfekt start på dagen hehe;):)

ro

Gulv Max Wear Ok Vintage

Over til GULV! Jeg har før snakket mye om vinylcomfort fra Golvabia. Det fantastiske korkgulvet med vinyltopp. Det er fortsatt en favoritt, det beste, og ingen annet gulv slår det i komfort! Kombinasjonen av et så lunt, varmt, lyddempende og slitesterk gulv, må du lete lenge etter. MEN dette gulvet her Maxwear ligger høyt oppunder på en god nummer 2.
Vi la dette gulvet i butikken mars i år, så jeg vet hva jeg snakker om. Det har virkelig fått prøvd seg noen måneder vedrørende slitestyrke, veldig hard bruk, det kjøres paller osv, og komfort-vi går på det i 40-50 timer i uka. Med malingsøl, og møkk, skurer vi med sitrusrens og trerens, og ingen misfarging eller skade av det.

gyl

Bilde fra butikken. På gulvet oak vintage. Fra venstre silver gray, Oak Quartzgrey og pine polar

Så over til fakta om dette gulvet. Det er bygd opp med spesielle akustiske egenskaper. Baksiden er framstilt av resirkulert papir som er gjort porøst ved hjelp av små luftbobler. Det er altså ikke bare en sammenklemt mdf kjerne. Resultatet av den oppygningen er unike lyddempende egenskaper. I tillegg er det lunt og mykt å gå på. Det merker vi etter mange timers bruk nå, i forhold til før med vanlig belegg.

gyl

Det bestselgende oak vintage

På toppen ligger det en kraftig vinyl. Vinylen framstilles med en ny teknologi som gjør den hardere og mer holdbar enn vanlig vinyl. Slitesjiktet er på 0,5 mm, som er ganske bra. Så vinylen tåler såpass hard bruk som offentlig miljø også. Hele gulvet er 11mm tjukt.

huiø

Nærbilde av oak vintage. Fint ja?

Ikke bare er oppbygnngen og vinylen genial, men det er raskt og enkelt å legge. Såkalt 5G klikk. Det betyr at du kan legge en og en plank på plass, som et puslespill, du trenger ikke legge hele raden.
Gulvet har også fuktsikrede skjøter. Alle 4 sider har fuktbeskyttelse.

Det finnes foreløpig i 7 forskjellige design. Og de er veldig fine, og brukervennlige.

116003-max-wear-silver-gray

Max wear-Silver Gray. Her er min favoritt! Det er mye finere i virkeligheten enn å bilde her. Det er litt gråere. Lunt for øyet, og lunt å trå på.

116002-max-wear-pine-polar

Max wear-Pine polar

116010-max-wear-oak-newport

Max Wear- Oak Newport

116008.max-wear-Oak-Quartzgrey

Max wear-Quartzgray

116006-max-wear-oak-naturale

Max wear- Oak naturale

116005-max-wear-oak-tradition

Max wear- Oak tradition

yu

Max wear

Så dette gulvet har altså en av mine beste to anbefalinger på gulv. Det er nå lagt i et husprosjekt jeg har til en kunde, hvor kritriene var:
Det skal være lunt og varmt, det skal være enkelt å rengjøre, det skal være lett å legge, og det skal passe inn i mitt kritiske og nøye design øye. Her ble svaret dette gulvet framfor vinylcomfort fordi:
-Det er ikke så grovstrukturert som vinylcomfort (for denne kunden, var det veldig viktig med helt glatt gulv av helsemessige årsaker)
-Det er super enkelt og lett å legge, og designet silver gray passet perfekt til tapeten og helheten:)
Men siden det ikke er like lunt som vinylcomfort, og det var nødvendig, så la vi en korkmatte under først. Kun 2 mm, kommer på rull fra samme leverandør, rull ut! Kjeeeeempelurt! Tilbakemelding fra en begeistret snekker som la det-GENIALT, dette hadde han lyst på sjølv! hihi (bilde fra dette gulvet og huset kommer)

Så dere som vurderer parkett og laminat, vurder dette også!
Alle Vakre Hjem butikkene har det, koster ca 399,-pr m»:)
Ha en fin uke alle:-)

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
gitano
gitano
14. juni 2018 17:29

881764 80614Thank you for your wonderful post! It has long been quite insightful. I hope that you will continue sharing your wisdom with us. 696914


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x