Fornyelse av syrebeiset møbel

Slik gjør du.


stol-ferdigTjoheisan trallalla:-))
Borte bra, men hjemme best! Herlig med ferie da, laaang ferie, hele 3 uker med bare sommer, sol, familie og venner. Tror alle de siste 3 hadde fortjent en bit av meg hehe og jeg hadde veldig godt av en bit av dem! Men så er det godt å komme hjem og starte hverdagen igjen også, med og jobb som innebærer masse interiør, trender og inspirasjon, flotte mennesker, utfordringer, ny lærdom. Og hverdag med trening, oppussing, husarbeid, barn, lekser, litt stress og kaos hehe men sånn må det være, ønsker meg ikke noe annet heller.

gsg

Aaah en herlig luftig vinterhage

Han kjekke Lenemannen og jeg er eksperter sammen med vinglasset i feriene til å planlegge neste års oppussing av huset. Nå ble det bestemt både ny garasje, terrasse, vinterhage og nytt ungdomsrom! aiaiai Penger, tid og slikt kommer i andre rekke hehehe
Men jeg gleder meg veldig, vinterhage med glass fra gulv til tak og peis har jeg drømt om i 10 år. Håper ikke det blir 10 år til den kommer opp Ssss Kanskje jeg skal skrive en inspirasjonsartikkel om det? Flere som drømmer om vinterhage?

Nyhet fra Borges nye vinylkolleksjon art of living

Nyhet fra Borges nye vinylkolleksjon art of living

Nå er det snart høst, trender skifter så smått. Noe forblir, noe nytt inntar landet. Tapetleverandører kommer med nye kolleksjoner. De lanseres neste uke juhuu. Jotun er trendsettere og kommer med nytt fargekart. Myyye å glede seg til:-D

se

Nyhet fra Borge sin tapetkollksjon Pure Impuls

Men jeg starter høstens blogging om oppussing av stoler. Min kollega holder på å innrede hytte, på lav budsjett, og da gelder det å bruke det man har. Furumøbler er i utgangspunktet vakre og solide. Mange av oss er bare lei etter furubølgen, men de blir utrolig fine med litt maling. Her kommer fremgangsmåten:

Furustol oppusset

Stol før. Se så fine detaler

Stol-2

Først ALLTID en god vask med avfettende middel

stol-3

Slip over med sandpapir

stol-4

Fjern støvet med en mikrofiberklut

stol-5

Jeg har sagt det før, og nevner det igjen. Furumøbler, også teak, lakket eller ikke får en gjennomblødning av farge uten bruk av sperregrunn. Det har jeg erfart flere ganger. Malte eikeparketten, da også måtte jeg på med denne. Ta to strøk  kvist og sperregrunn. Den skaper heft, den sperrer for farge og kvist. Gjøco sperregrunn inneholder også litt maling, så den kan brekkes i ønsket farge.

stol-6

Jordan ultimate penselserie er sterkt å anbefale. Den runde penselen former sg godt etter runde former

stol-7

Maling Gjøco Fashion 40. En god, slitesterk maling til møbler som gir en fin finish

stol-ferdig

Ferdig malt , og kjempefint:-) Hun har trekt om også. Et møbelstoff fra Clarke&Clarke (Borge)

Ha en fortreffelig ettermiddag og kveld dere:-)

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
4 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x