Endelig mulig å få helt rene fuger!

Ser flisene dine slik ut? Det finnes håp!


Vaskemiddel for flis

Fuger som dette, både vegg og på bakken blir ganske for stygge. Vaskemiddel med nanoteknolgi renser i dybden. Impregenerer du etterpå, slipper du problemet på nytt. Under her finner du et godt eksempel på at dette virker.

Hallo!
Jeg gir meg ikke helt med denne nanoteknologien altså. Produktene her virker tydeligvis på problemområder. Vi begynner å få en del bevis for det nå, og det er moro. Det er faktisk veldig moro hihihi 🙂
Butikkene har solgt en del av disse produktene og øker stadig som folk skjønner at problemområder som fuger endelig kan bli helt rene. Her kommer bilder Arnes Fargehandel i Larvik fikk fra en storfornøyd kunde!

Rene fuger med Desalin

Dette her er det mange som kjenner til. Det er vanskelig å få rene slike fuger. Møkk, fett, sot o.l  trekker seg ned i fugene, som gjør at vanlige vaskemidler i kommer til. Surfapore produktene er laget på nanoteknologi, som er bittesmå molekyler som dermed kommer innimellom andre ting og fyller hele massen/fugen med rengjøring eller impregnering.

Rene fuger med Desalin

Det er ganske utrolig! Helt rene. Når det er ganske urent må Desalin K brukes, som er et sterkt middel. Bruk hansker og helst maske. Jeg gjorde mine fuger rene på badet. Det var kun ca 4 år, da brukte jeg desalin c som er et mildere middel.

Rene fuger med Desalin C
Redd hagemøbelene fra flass, grønske og møkk

Imregner fugene etter rengjøring

Etterpå er det suuuuuuperlurt å impregenere fugene, slik at skitt ikke trekker ned i fugene igjen og skaper samme problem på nytt. Impregneringen puster, så ingen fare for frostspreng ute bl.a genialt 🙂 Den kan nemlig med fordel brukes utvendig også på betong, stein, marmor..

Så juhuuu ren mur og flis til 17.mai? 🙂

Til dere som bruker disse produktene, send meg veldig gjerne bilder på mail lene@vakrehjem.no.

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x