Oppussingstid og supertilbud!

Har du oppussingsplaner, er det alltid flott med tilbud. Nå har vi tilbud på både maling, gulv og tapet. Ikke nøl med å ta kontakt med din nærmeste butikk. Vi gleder oss til å hjelpe akkurat deg 🙂


Tilbud på maling hos Happy Homes

Nå har vi kampanje her i Happy Homes. Gjøco interiørmaling kun 139! Ohooi!! Se flere smakebiter nedenfor

Heisan dere!
Jeg som trodde våren har kommet, også kom det jaggu snøfall og kuldegrader…aiaiai. Jeg driver og surrer rundt med oppussing av soverommet vårt, inne.. så det kan igrunn snø..Bare det er sol så. Blir glad av sol hihi Vi begynte på scraths med å rive gulv og vegger. Så måtte gulvet avrettes- chek, og jeg har lagt nytt gulv- check. Malt taket-check, og malt vinduene-check. Deilig med det som kan chekkes av på 😀
Lenemannen holder på å sette opp en ny vegg som skal dele soverommet i to, slik at vi får bedre utnyttelse til garderobe. Dere aner ikke hvordan dette rommet så ut, akkurat det får dere faktisk aldri se hehe Det skal bli så deilig med ny garderobe!

Oppussing av soverom

Her er litt av soverommet som vi pusser opp nå. En ny vegg er på vei opp, og dere ser en flik av taket som blir lilla:-) (også armen til Lenes søtnosgutt da) Forsettelse følger..

 

Happy Homes har kampanjedager nå. Masse tilbud, tips, ideer, inspirasjon og råd! Vi i Happy Homes har lokale forskjeller, slik at du må sjekke din butikk, men nedenfor finner du eksempler på tilbud som er likt overalt. Her er et eksempel på kampanjeblad. Dette er Happy Homes Fana Interiør og Farge sitt blad. Klikk og bla!

 

HAPPY HOMES FANA FARGE OG INTERIØR

Tilbud på tapet hos Happy Homes

-25% på all tapet fra Borge. (foruten Decorama, som har fast lavpris) Det er faktisk flere tusen design det! Ta turen i Happy Homes butikken, så får du hjelp til å velge!

 

Tilbud på DEcorama tapet fra Borge hos Happy HOmes

Tapetboken Decorama koster kun 279,. pr rull! Det er billig asså! Mange stiler, farger og design å velge i til den prisen.

Tilbud på gulv hos Happy Homes

Dette her gulvet er sååå fint. Lamiantgulv, tåler alt mulig, og lett å legge. Enkelt klikksystem. Kjøp med en korkmatte, og legg som underlag, så får du også en lyddempende og lunt gulv. Billig…..;)

Tilbud på gulv hos Happy Homes

Flotte vinylbelegg i mange design, også Tarkett Texstyle og Tarket trend på tilbud -20%

 

Tilbud på våtromsbelegg hos Happy HOmes

Skal du pusse opp badet eller vaskerommet? Høykvalitets våtromsbelegg til kun 349 nå. Finnes i 3 meter bredde

Happy Homes er best på gulv! Kom så får du hjelp av fagkyndige folk

Vi er kjeeeempegode på gulv i Happy Homes. Bare kom å spør oss hva som blir best for ditt hus. Her er vinylklikk til kun 299,-(pr.m2)Mange design!

Solskjerming nå på tilbud hos Happy Homes

Nå er det virkelig tid for solskjerming. Benytt deg av tilbudet i din Happy Homes butikk. 20% monner!

Spraylakk får du hos Happy Homes

Alt kan sprayes, og det er en enkel sak! Keen tørker fort, lukter lite og har en fantastisk dekkeevne. Det var en wow opplevelse føste gang jeg prøvde den!

 

Så ikke nøl med å shoppe litt hos oss. V har de beste rådene, og hjelper deg med ditt prosjekt.

Ha en super uke videre 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
2 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Predrag Timotić
Predrag Timotić
15. juni 2018 15:44

979825 10875Hello, Neat post. There is an issue along with your internet site in internet explorer, might test thisK IE nonetheless may be the marketplace chief and a big section of folks will pass over your exceptional writing due to this problem. 634623


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x