Beste gulv for barneføtter

Hvilket type gulv skal du velge til din søte nette pode eller din litt større aktive håpefulle?


klikkvinyl-barenrom-happyhomes
Klikkvinyl er både robust og komfortabelt, enkelt å holde rent og lett å legge. Her er det lagt Starfloor Click Ultimat

Barn er en gruppe minimennesker vi ønsker å ta godt vare på. De er ofte mye på rommene sine og bruker gulvet til lek og gøy. Krabber, sitter og går. Så derfor det er smart å tenke på komforten på gulvet på dette rommet, og ikke minst hvor mye det tåler. Om det er lego, barbie eller bilkjøring bør gulvet tåle en god støyt og slitasje

Så jeg vil si at gulvet bør være lunt og slitesterkt. I tillegg er barn glad i farger og mønstre så det er lurt å ha i tankene.

gulv-til-barnerom-happyhomes
Det er viktig med god komfort der barna skal sitte og ligge. Textyle Apunara Oak Natural fra Tarkett er et vinylgulv som har gode komfortegenskaper.

Så da vil jeg anbefale vinyl, enten som bane (bestilles/kjøpes på mål) eller vinyl klikkgulv. Vinylgulv er myke, komfortable og lett å holde rene. De har også en akustikkdempende bakside som jo er en fordel ang lyd og det blir varmegivende. En annen fordel er at vinyl er slitesterkt. Tåler leking og litt grus.

gulv-barnerom-gerflor-happyhomes
Dette gulvet, Rigid 55 Lock Akustikk fra Gerflor i designet Hobart, passer godt på barnerom. Det er en ny generasjon klikkvinyl, som har e lun overflate og er renholdsvennlig.
Vinylbelegg- Diamond Cream fra Gerflo
Der barna skal ligge, sitte og gå barfot er det viktig med et komfortabelt gulv. Vinylgulv er, i tillegg til dette, også slitesterkt, renholdsvennlig, varmegivende og kommer i mange kule design. Her er HQR Diamond Cream fra Gerflor.
gulv-barnerom-gerflor-HQR-gerflor
Et litt morsomt design kan slå an på barneromme! Våg å kjøre på med litt mønster til minstemann. Her er HQR Diamond Blue fra Gerflor.

En annen anbefaling er Maxwear. Maxwear har kork underlag som er lunt og lyddempende, og et vinylsjikt på toppen som er ekstra slitesterkt. Da får man to gode egenskaper i et produkt. Kork er naturmateriale, ekstemt lunt og godt å stå på. Vinyl gjør det slitesterkt og enkelt å holde rent. Det er planker med enkelt klikksystem.

maxwear-gulv-barnerom-happyhomes
Maxwear korkgulv fra Golvabia, Ek sand

Teppe er vel det mykeste, varmeste, luneste og mest lyddempende man kan legge på gulvet. Teppe tåler ikke mye fukt/søl, men det er enkelt å holde rent ved støvsuging, og det er faktisk fordelmessig bra for luftkavliteten ved at støvet holder seg nede på gulvet istedet for å vrimle rundt i luften.

teppegulv-golvabia-happyhomes

Vil du ikke legge hele gulvet med teppe, er det smart å legge på deler av gulvet. Hos oss får du også bestemme farge, kvalitet, form og mål selv. Bare å bestille så får du ferdig kuttet teppe tilbake. Genialt 🙂

teppegulv-golvabia-fresh-happyhomes
Teppegulv fra Golvabia. Bestill hvilken kvalitet, form og farge du vil!

En riktig god helg til deg fra meg 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x