Teppe gjør underverker

Tepper gjør det varmere både fysisk og estetisk


Hei, straks helg og det ligger an til hjemmekos. Vi normenn er eksperter på å kose oss hjemme eller på hytta. Spesielt når det begynner å bli kjølig og surt ute er det godt å menge seg i en god sofa, med myke tekstiler og bare føtter på et mykt teppe.

teppegulv-golvabia-happyhomes
Teppe Atelje fra Golvabia

Og nettopp tepper er blitt «in» igjen nå. Da snakker jeg om heldekkende tepper, teppeflis eller flere avpassede tepper i samme rom. Avpassede tepper er også genialt for å soneinndele rommet. Altså samle møbelgrupper.

teppe-inhouse-happyhomes
Møster eller ensfarget gir to helt forskejllige utrykk. Her er tepper fra Inhouse
teppegulv-golvabia-happyhomes
Nyhet! Golvabia samarbeider med Lisa Bengtsson og har lansert en serie tepper i blomstrende design. Kjempekult!
teppegulv-golvabia-happyhomes
Teppe fra Golvabia Lisa bengtsson kolleksjon. Hos Golvabia kan du bestemme størrelse og form helt selv og betaler kun for det du får. (skred står de for selv)

Vi mange husker godt 80 og 90- tallets mange teppebelagte rom. Føltes urent minnes jeg selv. Idag er kvaliteten utrolig bra. Støvet holder seg også nede på gulvet istedet for å vrimle i luften, og ved å støvsuge jevnlig har du et bra inneklima. Du kan også leie en tepperens maskin hos de fleste Happy Homes butikkene. Koster bare 200-300 kr pr døgn.

teppegulv-golvabia-happyhomes
Aquarell tyll fra Golvabia. Utrolig godt å stå på! Må bare prøves. prøver finnes i Happy Homes butikkene
teppegulv-golvabia-happyhomes
Teppe Grace fra Golvabia. Nydelig farge, og spennde ved at fargen forandrer seg etter retningen du tar på det

Hele sanseapparatet vårt vil ta godt imot et teppe. Ørene frydes ved at romklangen dempes, og med et mykere lydbilde opplever vi at atmosfæren i rommet blir hyggeligere. Et teppe er også en behagelig visuell opplevelse; vi føler mykheten bare ved å se. Føttene vil juble, for kalde gulv er ukoselig. Og drister du deg til å gå for et teppe med frisk farge, så får du også med litt ekstra energi på kjøpet. Det skulle bli minst fire gode grunner som taler for et teppe.

  • Tepper er en myk kontrast på hardt gulv
  • Teppe bedrer akustikken, det er godt for hodet og ørene
  • Teppe er lunt og godt å sette føttene på
  • Teppe understreker stil og karakter
teppegulv-golvabia-happyhomes

Happy Homes har flere leverandører på avpassede tepper og teppegulv. Inhouse og Lone har avpassede tepper, Musum og Golvabia har heldekkende og teppeflis. Hos Golvabia kan du velge form og størrelse selv. Kjempestort utvalg!

God helg 🙂


0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x