Tapetnyheter fra Storeys 2012, del 1


Gooooood juuul:)

Sjekk denne, det er tapet plank fra Storeys. Ekstremt fin, og like naturtro som drivved. Den kommer, gled dere, det gjør iallefall jeg. Jeg venter på flere bilder, men måtte bare vise dere dette nå.

Håper dere alle koser dere, og nyter julens ro og godsaker. Nå blir det plutselig nytt år og masse masse nye muligheter. Grip dem du får med et stort stort smil:)

Storeys har veldig mange fine nyheter å komme med i 2012. De nye bøkene får dere en rekke smakebiter fra her i flere deler. De blir også ganske snart lagt i galleri på hjemmesiden også. Enjoyyyyy og planlegg, tapet er hot, gjør rommet, ingen annet materiale skaper mer liv, særpreg og atmosfære.

Og husk, er du usikker i denne verden av mange muligheter, så spør de som kan det, det er mange, en hel kjede faktisk med super dyktige folk som smiler stort når du kommer å spør;))Finn din butikk Ta gjerne med planløsning, og bilder el annet. Du kan også sende inn spørsmål via vårt kontaktskjema, vi svarer så fort det lar seg gjøre. Eller du kan sende meg direkte en mail:)Hjelp skal du få, åjada!:))

Så blir vi veldig glad hvis du liker oss på Facebook

Her er tapetnytt for 2012

BOK OUVERTURE

Ouverture tapet fra Storeys 2012Ouverture tapet fra Storeys 2012Ouverture tapet fra Storeys 2012Ouverture tapet fra Storeys 2012Ouverture tapet fra Storeys 2012Ouverture tapet fra Storeys 2012Ouverture tapet fra StoreysOuverture tapet fra Storeys 2012

 Ouverture tapet fra Storeys 2012

Tapet 2012 fra Storeys bok OuvertureTapet fra Storeys 2012 bk OuvertureBOK SERENE

Serene tapet fra Storeys vår 2012Serene tapet fra Storeys vår 2012Serene tapet fra Storeys vår 2012Serene tapet fra Storeys vår 2012Serene tapet fra Storeys vår 2012Serene tapet fra Storeys vår 2012Serene tapet fra Storeys vår 2012Serene tapet fra Storeys vår 2012

 

 

BOK HAUTE COUTURE

Tapet Storeys fra bok HauteCouture2-2012Tapet Storeys fra bok HauteCouture2-2012Tapet Storeys fra bok HauteCouture2-2012Tapet Storeys fra bok HauteCouture2-2012Tapet Storeys fra bok HauteCouture2-2012Tapet Storeys fra bok HauteCouture2-2012

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
4 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Mariann Rødseth
Mariann Rødseth
8. januar 2012 13:48

hei.:) har dere fått inn den plank tapeten?

trackback
storeys tapet | norskmobler.com
27. november 2014 00:04

[…] Tapetnyheter fra Storeys 2012, del 1 | Vakre Hjem BloggGooooood juuul:) Sjekk denne, det er tapet plank fra Storeys. Ekstremt fin, og like naturtro som drivved. Den kommer, gled dere, det gjør iallefall jeg.GÅ TIL NETTSTEDET! […]


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x