Fornyelse av gammelt skap med maling og tapet

Se hvordan dette skapet gikk fra slitent slitt til nytt og personlig. Følg prosessen på bloggen.


bilde-(36)

Heisan hoppsan:-)

Fornyelse av gammelt skap

Herlig gammelt skap skulle i mine malekosters hender..

Nå har det blitt sommer!! Jaaaaaaaaaaaa jiippiiiii!! Plutselig sol og varmt i flere dager, og det er vi ikke vant med i trøndelag. Takk takk kjære værgud 😎

Dette nydelige skapet kjøpte jeg på loppemarked i fjor. Jeg så det, omfavnet det, gremmet meg litt over at det skulle bli budrunde på det, for det MÅTTE jeg ha. Det stod LEEEEENE HJELP MEG på det. Det viste seg at ingen andre brydde seg om det, så  YES MITT hihihi
Ei snill venninne hjalp meg hjem med det, og nå var et klart for FORNYELSE

vask

Jaja nå er vi i gang hehe vask GODT med denne.

njø

Her har jeg begynt å slipe. Sånn så det ut oppå, sliten flasset lakk. Jeg pusset med 80-180 korning. Siden jeg skulle male skapet, pusset  jeg ikke all lakken av, men pusset ned, så jeg fikk en jevn fin flate.

hupi

Her er jeg ferdig med grunning av hele skapet. Siden det er gammelt, og gud vet hva det har opplevd og gjennomgått, luktet det skikkelig ekkelt gammelt. Enda det stod på lufting i en måned, og etter vask med sterk trerens luktet det for ille til min stue. Men sperregrunn sperret lukten inne:-D Genialt produkt!

hup

Her har jeg malt et strøk med trestjerners gulvmaling-BLANK. (dørene skal tapetseres)

hup

De tre skuffene tapetserte jeg bunnen på. Skapet inni ble roooooosa 😎

(Når dette bare var grunnet, og stod på kjøkkengulvet klar for maling kom Lenemannen kremtende-: du skal vel ikke ha det rosa vel hmhm hvitt kanskje…? Hoho stakkars…iiiiik er bare rosa inni da hehe hoho psst han er veldig snill, finner seg i det meste av mine rare fargegreier;))

hupi

Borrer hll til nye knotter. Valgte en nøytral knott, skal ikke være blikkfang, men gli godt inn

 

bhi

Tataaaa slik ble det! Ikke værst fornøyd.. Tapeten er ikke satt het likt på begge dørene, med grein midt på. Jeg er veldig lite symmetrisk av meg, så det måtte bli sånn.. Vurderte også å tapetsere midt på også, som et bilde, men fant ut det blir for mye av det gode-påfugl hehe

hu

Litt stesj på. Ved siden av står Oslo lampen i sort, så derfor balanserer rammen i svart (åneida, ingenting er tilfeldig:-P)

 

yp

Jeg tenkte egentlig å tapetsere på baksiden av dørene også, men det blir fort ødelagt når skapet taes opp og igjen øverst, så jeg lot det være.

bø

Personlig skap ble det iallefall, tror jeg kommer til å bli glad i det:-)

 

Ha en fortreffelig uke og snart helg:)

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
8 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Helen Ryberg
Helen Ryberg
6. april 2014 07:24

Hei, for en fin blogg, og for ett flott skap. Hvor er tapeten fra?

Linda Halvorsen
Linda Halvorsen
7. august 2015 10:42

Hei Lene!
Nydelig blogg og kreative prosjekter, digger det.
Lurer på om du lakket dørene etter tapetsering slik at hjørner og kanter holder seg fine. Eller om du har et annet triks i ermet?

Linda

trackback
male skapdører | dekor-no.com
5. januar 2017 21:09

[…] Fornyelse av gammelt skap med maling og tapet | Happy …Siden jeg skulle male skapet, pusset jeg ikke all lakken av, men pusset ned, så jeg fikk en jevn fin flate. Her er jeg ferdig med grunning av hele skapet.Se mer […]

trackback
gamle skjenker | dekor-no.com
5. januar 2017 21:30

[…] Fornyelse av gammelt skap med maling og tapet | Happy …Her er jeg ferdig med grunning av hele skapet. Siden det er gammelt, og gud vet hva det har opplevd og gjennomgått, luktet det skikkelig ekkelt gammelt.Se mer […]

Predrag Timotić
Predrag Timotić
15. juni 2018 19:34

599961 349118I saw a lot of internet site but I believe this 1 contains something special in it in it 933263


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x