Flekkfjerning til bunadsskjorta


Heeeeeei:))

Soooooooooooool FANTASTISK!! Weeeee  Åååå me like. Sommer og utetid. Jeg gleeeeder megBeise terrassen

Tid for finpuss av diverse til 17. mai? Jeg er nok en av de som henger etter i svingene.. Hvert år har jeg håp om å få rydda, beisa og gjort klar terrassen til 17. Har allllldri lykkes… Men det har mange. Terrassebeis har solgt godt de siste dagene, og jeg beundrer hver og en av dere!!:)Beise terrasse

Til dere som skal beise i dag eller i morgen (dere er vel ferdig med å vaske.?Hvis ikke rekker dere ikke å beise nå. Treverket må stå å tørke et par døgn, iallefall på denne tiden av året..) Se denne videoen her, den viser påføringsmetode godt. Til dere som bare rekker å få rent gulv til 17.mai(hyggelig det å da;)) se dere også, viser vaske framgangsmåte også

http://www.vakrehjem.no/veiledning-og-rad/terrasse-vedlikehold

Nå kommer et godt tips, to dager før dagen;)

Få ny bunadsskjorteSjekk denne fine jenta, og sjekk denne HVITE SKJORTA!

Det har nemlig kommet noe nytt, som er FANTASTISK! Og det er et Dylon produkt fra Alanor. Når de kommer med noe nytt er det alltid bra, kvalitetsvarer, det slår aldri feil. Du sparer deg tid og frustrasjon og ikke minst mye PENGER med dette. Bunadsskjorta, hvit skjorta, den hvite kjolen.. Putt den og dette middelet i vaskemaskinen, så blir det som nytt. HER ER FLEKKFJERNING OG BLEKEMIDDEL I ETT PRODUKT

Få hvit skjorte igjen på 1-2-3

Jeg ønsker alle en strålende fin feiring av nasjonaldagen!! Jeg sitter i 17.mai komiteen i år, så det blir en lang arbeidsdag. Men blir koselig å servere glade barn og voksne is og brus, og gjøre dagen best mulig for flest mulig!

HURRA HURRA HURRA!!!

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Bjørkli Søndre
Bjørkli Søndre
19. mai 2012 00:10

Mye man har lyst å bli ferdig med tidlig på våren, men været er utfordrende.
Har fått beiset ferdig bryggen vår og det er drøm å jobbe med Jotuns terrassebeis. Med fargen Burmateak på bryggen og Nordisk grå på terrassen vår er vi veldig fornøyde med resultatet. Husvasken og maling står for tur snart her nå.

PK Studies
PK Studies
19. juni 2018 18:57

264979 534656Great support from this weblog! Thanks alot for the info I necessary 954160


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x