Hvordan vaske og beise terrassegulvet


Helluuuu:)

Hvordan beise terrassenI morgen begynner kampanje hos oss i Vakre Hjem. Vi har fokus på utetid. Terrasse, maling og beising med riktig produkt og verktøy. Og ikke minst vask. Vask og forarbeid er viktig. Alle som har lest mine forrige innlegg om det har sikkert fått med seg det hehehe Strenge Lene.0oooo. De som ikke har lest det les her

Jeg minner igjen om konkurransen her på bloggen, hvor du kan vinne produkter av verdi 1500kr. Ta bilde av før og etter vask av husvegg eller terrasse og send til meg

Kampanjen her inneholder også noe kuuuli:-D for deg som skal male hus i sommer. Ta bilde av huset før og etter, og du FÅR et gavekort på 250 kr. Gavekort lapp får du i butikken din.Male hus før

 Male hus etter

Dere som skal male hus- ikke bare handle en haug med 10 litere å kladd på veggen da. GÅ Å SNAKK MED VAKRE HJEM DYKTIGE FOLKET FØRST. Om framgangsmåte, hva gjøre, når gjøre, hva er best, hva trenger du osv. Resultatet og holdbarheten avhenger fullstendig av hva du gjør og hvordan du gjør det. TRUST ME;))

Jeg har også noen tips om hvordan vaske hus og hvordan male hus

SKAL DU BEHANDLE TERRASSEN, så les videre:)

Hvordan behandle terrassegulvetSånn gjør du!

Først en god vask. Terrasserens eller terrasse fornyer bruker du hvis du har gammelt gulv, grånet skikkelig, hvis du har grønske eller hvis du skal skifte farge. Ellers trenger du bare en terrasevask. Men bruk enten eller.- Vi fjerner ikke møkk med bare vann….hm (hehe)

Hvordan vaske terrassen
  • Først bløtlegger du gulvet skikkelig. Bruk hageslangen, ikke høytrykkspyler. Den sprenger vann ned i treverket, og det tar lengre tid før det tørker, og kan i værste fall flise opp det.
  • Påfør vaskemiddel konsentrert med en rull på forlengerskaft. Bruker du rens, så vær nøye med å våte alt rundt- vegitasjon, rekkverk, husvegg.. Helst dekk til. Bruk hansker og langbukse- dette er sterkt! (jeg gjorde det i fjor, fikk flekkete rekkverk og legger,,auuu..ssss)Hvordan beise terrassen
  • Nå skal middelet stå å jobbe, men du skrubber med en terrasseskrubb. Pass hele tiden på at det er skikkelig vått. Er det gammelt vil du få en interessant opplevelse hehe møkka bobler opp og tar ingen ende. Du hadde nok aldri trodd at det var såååå møkkete. Faktisk litt morsomt asså;)
  • Tilslutt spyler du det godt av såpa med vann.
  • Vent noen dager til det er heeeeeeelt tørtBeise terrassegulv
  • Tid for beis. Bruk en pensel inne ved husveggen, kanter, og rull på forlengerskaft. Det skaftet på bildet her er superlurt. Du ruller først på beisen, så setter du på en stopper og drar rullen nedover. Da blir det jevnt og fint, og ingenting liggende oppå.

Lyst til å se video av det hele, SE HER

Hvordan behandle terrassegulvet

Oooi for en forskjell!

Hvordan behandle terrassegulvetNybeiset terrassegulv gir god atmosfære til herlige stunder i sommer.

Ååååå hvor det gledes da!:))

Nå tar jeg en aldri så liten ferie. Som forlover på en vingård i Toscana blir magisk:) Men er plutselig tilbake. Lykke til med det dere skal gjøre, og ikke glem å send meg bilder av vaskejobben;):))

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
3 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Stina Johansen
Stina Johansen
3. mai 2013 10:08

Takk for Fin og forståelig forklaring! Jeg bare lurer på hvilken farge du avlgte på den nye beisen? Den var veldig fin!
Stina

Jacky
Jacky
18. mai 2016 10:20

Fin. Når barn bruker tid på terrassen, terrasserekkverk er nødvendig. Forresten takk for råd, vil være nyttig.


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x