Tips! Lag et personlig bilde med maling og stoff

Tips til hvordan du kan lage personlig bilde med maling og stoff.


 

Hei folks!:)

to

Herlige stoffer det er sydd puter av fra Clarke&Clarke. Bland mønstre, det går godt!:)

Etter en hel, lang og intensiv dag på kurs, hvor temaet var Tourettes syndrom som dermed medførte masse lærdom, tanker, følelser, litt tårer og litt latter er det godt å komme hjem, tømme hodet å tenke på INTERIØR. Det ordet er rene terapien i seg selv hehe Tusentakk for at du finnes kjære fru interiør, jeg liker deg:D

Så nå skal jeg vise dere et lite enkelt interiørprosjekt. Egentlig bare en ide om hvor lett du selv kan lage ditt personlige «bilde» Her er det enormt med muligheter, og bare opp til kreativiteten. Jeg laget det i forbindelse av Melhus butikkåpning

yo

Jeg kjøpte lerret i forskjellige størrelser. Her er det minste, og stoff, meterare fra Clarke&Clarke (Borge)

hip

Klipte til stoff, snur rammen oppned, og..

hu

-stifter det på med vanlig stiftemaskin. Nå skal det sies at eg ikke var så nøye på hvordan dette så ut bak. Jeg kunne gjort meg flid med denne kanten, hatt stiftene tettere og på linje..men dette skulle gå fort, og kun henge rolig høyt oppe på veggen i butiken

gyo

Jeg brukte 3 forskjellige stoffer, alle fra Clarke&Clarke. Herlig med mønsterblandinger?:)

gil

Jeg malte de andre i passende farger med en dominant farge. Den mørkeste fargen under og over for å få balanse. Jeg brukte 3 forskjellige størrelser på lerretene. Tips er å legge alt på gulvet først, før du henger det på veggen. Rammene er forøvrig festet kun med dobbelsidig tape.

  • Du kan bruke bare maling, tapet, lage deg collage-hvor du fester på bilder/servietter/klistremerker/blader.. På gutte eller- jenterommet, på skole/barnehage, kontor..er det lekkert, og enkelt å lage et slikt. Det blir så personlig eller upersonlig du vil, så stort eller lite du vil ha det. Bare maling i forskjellige farger gir kjempeffekt det også

 

bilde-7

Her er et annet stoff i samme fargene fra samme kolleksjon. Forøvrig varer fra Vakre Hjem Melhus

huip

Puter av stoffene

gyul

Clarke&Clarke har forøvrig mange kolleksjoner. Her er et snev av noe. Kvalitetsstoffer i mange varianter, mønster og farger. Gode kombinasjoner. Også mye møbelstoff. Det varierer hva Vakre Hjem butikkene har på lager av metervare og prøvehefter, men spør, de vil hjelpe deg:)

Her er hjemmesiden til Clarke&Clarke

Ha en fortsatt fin kveld:)

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x