Trend- blågrønne nyanser i interiøret

Vi vil se mere av blågrønne nyanser neste år. Det er rolige farger, som kan brukes i alle rom. Se hvordan her.


Blå-grønt-14

Blågrønt er nydelig i interiøret. Både blått og grønt er rolige farger som gir luftige rom, de er behagelig for øynene våre, og gir oss ro.Herlig på gulvet da! Og spennende å gjenta fargen på veggen i naborommet. Godt tips!:)

Tjohei!:)

Blå- grønt er skjønt! De er faktisk de nydeligste fargene, spør du meg. Jeg blir rolig av å tenke på de, og det kan være lurt mener mange hahaha så jeg har de litt rundt meg her hjemme, og det skal males enda mer av de neste år. Og det er det nok flere enn meg som vil gjøre. Disse fargene vil vi se mye av. Ikke knallblått og kongeblått, men blågrønne og turkise toner, og også pastellnyanser av blått og grønt. mmmmmm nydelig. De kan være klare, men de kan også være litt møkkete eller duse.

Her kommer masse inspirajon av disse tonene.

Blå-grønt-22 Blå-grønt-24 Blå-grønt-25 Blå-grønt-26 Blå-grønt-27 Blå-grønt-21 Blå-grønt-20 Blå-grønt-19 Blå-grønt-18 Blå-grønt-17 Blå-grønt-16 Blå-grønt-15 Blå-grønt-8 Blå-grønt-9 Blå-grønt-10 Blå-grønt-11 Blå-grønt-12 Blå-grønt-13 Blå-grønt-7 Blå-grønt-6 Blå-grønt-5 Blå-grønt-4 Blå-grønt-3 Blå-grønt-2 Blå-grønt-1 Blå-grønt-30

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
4 Comments
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments

Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x