Finn din farge til barnerommet

Vær med i konkurransen og vinn flotte premier 🙂


 

Kulp-gressløk-happyhomesfargefredag-konkurrasne-happyhoems

Hallo dere 🙂 Vi gjør en vri på Black Friday, og har heller fokus på barna og farger! Barna elsker farger og et fint rom de stolt kan vise frem. Som voksne finnes vel ingen større glede enn å glede barna! 🙂 I Happy Homes butikkene er det supre tilbud, og aktiviteter for barna. Sjekk din nærmeste Happy Homes butikk sin Facebook side. Og vi har en KONKURRASNE! Jejiiii

HVILKEN AV DISSE 4 FARGENE KUNNE DU TENKE Å MALE PÅ BARNEROMMET?

Kommenter fargen i din butikk, under innlegget her eller på festet innlegg på Facebook siden vår. Da er du med i trekningen av 8 flotte store premier. (se nederst)

farge-kulp-konkurrasne-happyhomes

Kulp ble årets og folkets favoritt farge 2018. Kulp består av grønt og blått. Det grønne står for det naturlige og trygge. Blått for ro og konsentrasjon. Så kulp er helt nydelig og perfekt å bruke på barnerom på alle veggene eller i kombinasjn med tapet. (Tapet fra Storeys Everybody Bonjour 137-128713)

Barnerom-valmue-happyhomes

Valmue kom på 2.plass i årets favotittfarge konkurrasne. Valmue er en varm farge som inneholder både rødt og gult. Med kjærlighet fra det røde og friskheten fra det gule, er denne en god farge på barnerommet. På en eller flere vegger.(Tapet fra Storyes Jack ‘n Rose LL10119)

farge-gressløk-happyhomes

Gressløk er en harmonisk og god grønn farge som består av like deler grønt og gult. Den lar seg enkelt kombinere med andre farger og kan bli en god basis til tapet. Den er fin både til gutt og jente. Et rolig soverom får du med gressløk på en eller flere vegger. (tapet fra Storeys everybody bonjour 128717)

farge-tirilltunge-happyhomes

Tirilltunge er en lun dempet gultone som gir optimisme og glede. En god basisfarge på hele rommet. Lar seg kombinere med mange andre farger etter hvordan utrykk du vil skape.(tapet fra Storeys Jack ‘n Rose LL3005)

premier-konkurrasner

Her er teppene ullrik og ulla fra Inhouse. Helt skjønne  å ha på barnerommet. Pefekte julegaver 🙂

Vær med i trekningen av disse flotte premiene i din Happy Homes butikk eller kommenter under her. Lykke til 🙂

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
Karsten M
Karsten M
27. november 2018 12:55

Tiril Tunga


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x