Nye Vakre Hjem trendfarger

Nye Vakre Hjem farger. Mix og matsh som du vil.


Hallaiiiiiissss:-D

hupi

Fantastisk fine nye farger! Ikke bare er de fine alene, men også sammen, alle sammen!

I fjor vår laget vi 5 fine Vakre Hjem farger. Disse viser seg å være velfungerende. Våryr og vårnatt er blitt populære. Vårnatt er en flott dempet lilla som fungerer sammen med alle farger. Sammen med komplementærfarger som gult, lilla, orange blir den magisk! Som kontrastvegg er denne virkelig å anbefale. Våryr er herlig frisk turkise, flott på et lite møbel (-mang en stol har blitt våryr8-) iallefall på Melhus) eller som detaljfarge.

Vakre Hjem farger 6

Lys skygge, våryr, skyfri og vårnatt

De nye fargene nå heter:

  • Vaniljegul
  • Jordbærmousse
  • Skyfri
  • Citrusgrønn
  • Lys skygge
  • Greige
  • Lys greige
kæ

Herlige kombinasjoner? Her er våryr,  vårnatt, citrusgrønn og skyfri

hupi

Vaniljegul, lys skygge og jordbærmousse.

Gråtoner er populært nå i interiøret. Mange ønsker lysegrå vegger. Grått er vanskelig  innendørs, fordi den forandrer seg totalt etter lyset. Mange ønsker en nøytral grå,-kun blanding av sort og hvitt, men jeg kan nesten erfaringsmessig garantere at disse vil få et kaldt preg av blått/lilla. Derfor er det lurt å velge gråtoner med en annen oppbygning, og innehold av noe gult. Vi som jobber med interiørfarger, forsker på disse ultimate gråfargene hele tiden. Hvem fungerer stort sett best, hvordan er denne oppbygd osv Hva er den ultimate resepten og balansen med gult, rødbrunt og ren rød..?
LYS SKYGGE er et resultat av prøving og feiling og utprøving og utprøving. Den fungerer godt, og ser grå ut. Fin farge:) Tommel opp! Det kommer også en mørkere variant snart SKYGGE.

Vakre Hjem farger 5

Vaniljegul, citrusgrønn, jordbærmousse og lys skygge

hupi

Hildring, våryr, skyfri og vårnatt

Greigefarger har også blitt uhyre populære. Greige er et begrep på farger som ikke er grå, ikke er brune, men en mellomting. Lune farger. Vi har laget to nå som vi rett og slett kaller greige og lys greige. En mørk greige er også underveis.

uip

Greige, Vaniljegul, lys greige og jordbærmousse. HER ER FARGENE BLITT FEIL FRAMSTILT PÅ BILDET. GÅ I VAKRE HJEM BUTIKKENEN Å SE PÅ DE. De greige er absolutt ikke så grå som på bildet og mye lysere. Vaniljegul er lys herlig gul!

huipø

Hildring, lys greige, lys skygge og vårnatt

Så må jeg bare vise dere prosessen med disse kostene som ble malt en solskinnsdag i Trøndelag av den herligste dama og fargeeksperten vi er så heldig å ha i kjeden

e

Eva Marie i action:)

bhiø

En bunnfarge først, jordbærmousse og skyfri

yo

Maskeringstape for å lage mønster og skifte farger

huoi

Her er de ferdig, fargerike og herlige.

ho

Hvorfor ikke skrive på en lapp, artig innslag i hverdagen utenfor døra:) For det er nettopp det,- alle har gjerne stående en kost utenfor inngangsdøra. Mal den da vel! Utrolig mye mer dekorativt med en personlig herlig kost, enn en kjedelig trehvit en. Og da blir den nok mer brukt også;-)

 

Nå tar jeg to ukers ferie 😀 Skal ligge pal i sola i Spania akkurat nå når hetebølgen er meldt..Oo. og ikke gjøre så mye..blir uvant, men nok godt. Mail vil bli besvart sporadisk. Kommentarer og spørsmål her, blir ikke besvart før i begynnelsen av juli.

Det er mange kommentarer og spørsmål, koselig det:) Og jeg prøver å besvare alle og enhver, men noen havner nok noen ganger imellom. Hvis du savner svar, så send meg en purremail;-)

Hei og hå så lenge 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Abonnér
Varsle om
guest
1 Comment
eldste
nyeste
Inline Feedbacks
View all comments
gypsy
gypsy
14. juni 2018 18:30

221174 337023If you have been injured as a result of a defective IVC Filter, you must contact an experienced attorney practicing in medical malpractice cases, specifically someone with experience in these lawsuits. 426651


Lene - Happy Homes Norge

Skrevet av Lene Høiseth

Markedssjef og interiørekspert i Happy Homes Norge. Nordens største fargehandelskjede. lene@happy-homes.no

Les mer om Lene og bloggen ›

Del innlegget:

Fortsett å lese:
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x